Presentació la IN.QUIETA

ESCENARIS ITINERANTS I COL·LABORACIONS PUNTUALS

Com participar a la IN.QUIETA?

 

1.ACCIONS IN.QUIETANTS

Convocatòries puntuals de situacions col.lectives impulsades per La In.Quieta, a partir de la lectura de contextos contemporanis convulsos i de propostes performatives per entrar-hi en diàleg.

2.FER UNA IN.QUIETA

Procés creatiu al voltant d’un tema d’exploració en un espai concret i amb col·laboracions puntuals d’altres persones/ col.lectius afins al tema de la recerca. Dura al voltant de dos mesos i s’articula en tres fases:

PROVOCACIÓ INICIAL: A través d’un exercici en comú els participants entrem en sintonia amb el tema d’exploració. Ja sigui compartint una lectura, o qualsevol altre estímul que ens permtei començar a interrogar-nos des de les nostres pròpies motxil·les d’històries.

TROBADA: Ens trobem en un espai en concret per posar en comú aquestes primeres impressions i revel·lar-ne de noves reescrivint entre cossos. Generem accions inquietants per compartir el treball intern amb altres persones i contextos.

CAMINS PO(E)SIBLES: El repte que es proposa La In.Quieta és moure sabers i facilitar processos d’acompanyament perquè cada participant eclosioni des de les seves potències en el seu context particular. La In.Quieta es compromet a seguir i assessorar els nous camins que obrin els participants en altres indrets.

3. FORMACIÓ IN.QUIETA

La participació a les propostes que anem llançant ja implica aprendre les maneres de fer de La In.quieta, però, a part, oferim la possibilitat d’obrir-nos a la creació de cursos a demanda sobre la metodologia de Reescriure entre cossos atenent a necessitats específiques.

També pots consultar l’AGENDA IN.QUIETANT i les CRÒNIQUES IN.QUIETES per inspirar-te.

VEURE L’AGENDA

Si et sona alguna d’aquestes rutes, ESCRIU-NOS i ho pensem juntes.

info@inquieta.cat

LA IN.QUIETA - Companyia artística

  +34 646 26 09 74     info@inquieta.cat